REVELION PRAGA „a la Clarion”

Capitale Imperiale: Praga – Viena – Budapesta

Hoteluri 4* & Transport Autocar 4* | 8 zile | 399 Euro

More details

29 decembrie BUCURESTI – BUDAPESTA (790km)

Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei - la ora 05:00 pe ruta: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar Budapesta.

 

30 decembrie BUDAPESTA – PRAGA (530km)

Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Bratislava – Praga. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric si faleza Dunarii. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga, situat intr-o zona rezidentiala  si la numai 5 statii de metrou de centru. Atat hotelul cat si statia de metrou se aflta in incinta unui centru comercial.

31 decembrie PRAGA – ORASUL DE AUR

Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber in oras pentru plimbari si ultimele cumparaturi inainte de anul nou. Seara, optional, CINA FESTIVA „REVELION a la Clarion”in sala mare de festivitati a hotelului Clarion Congress. Suntem mandri sa va invitam la un eveniment special organizat la cumpana dintre ani. Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol de Musical inedit dar si o delicioasa cina de Revelion creata de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa. (cina, bauturi, program de divertisment cu muzica live si tarife conform descrierii). LA MULTI ANI 2017 ! Cazare hotel Clarion Congress 4*.

 

01 ianuarie  CASTELUL KARLSTEJN  

Mic dejun. Timp liber in oras. Dupa amiaza, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga.

 

02 ianuarie KARLOVY VARY

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si oras cu o arhitectura deosebita. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga.

 

03 ianuarie PRAGA – VIENA (290km)

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Sosire in cursul dupa amiezei la Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth „Sisi”, Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Austria Trend Bosei 4* Viena sau similar.

 

04 ianuarie VIENA – BUDAPESTA (230km)

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi in Viena. Excursia continua spre Budapesta. Sosire in cursul dupa amiezei. Tur de oras Budapesta: Opera, Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regală de încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Seara, optional, Cina cu program folcloric si degustare de vin la o renumita crama din Budapesta. (Tarif informativ: 30 Euro/pers, pt. Grup minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

 

05 ianuarie BUDAPESTA – BUCURESTI (790km)

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale si de conditiile de trafic.

 

 

 

Tarife                                              calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 399 Euro adult loc in camera dubla                                
 • 199 Euro copil 0-11,99 ani in camera cu doi adulti
 • 610 Euro adult loc in camera single    

Servicii incluse:

 • Transport cu autocar propriu, clasificat 4*
 • 7 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 4* astfel:
  • 2 nopti cazare cu mic dejun bufet hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar Budapesta
  • 4 nopti cazare cu mic dejun bufet hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga
  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Austria Trend Bosei 4* sau similar Viena
 • Tur de oras Budapesta panoramic
 • Tur de oras Praga cu ghid local
 • Tur de oras Viena panoramic si pietonal
 • Tur de oras Bratislava
 • Vizitele si excursiile prevazute in program
 • Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
 • Cina festiva de Revelion (optionala)„REVELION a la CLARION”

Cina de Revelion cu program special si muzica live la Hotel Clarion Congress 4*

 

Suntem mandri sa va invitam la spectacolul „REVELION a la CLARION”,

un eveniment special organizat la cumpana dintre ani in sala mare de festivitati a hotelului Clarion Congress!

Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol inedit dar si de o delicioasa cina de Revelion

creata de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa.

 

19:30-20:00    Welcome drink in foaier: un pahar de sampanie

20:00-23:45    Programul special de Revelion cu muzica live

            Cina de revelion

                        Bauturile incluse in pachet:

                          - vin, bere, bauturi racoritoare

                          - 2 pahare de sampanie (la welcome drink si la toast-ul de la miezul noptii)

00:00-00:01                La multi Ani 2017! Directorul General al hotelului va invita sa inchinati un pahar de sampanie

00:01-01:00    Program oficial continua pana la ora 01:00

Tarif Adulti                                         : 80 Euro

Tarif Copii 00-09,99 ani          : 40 Euro


Excursii optionale:

 • Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn: 45 €/adult,  30 €/ copii 0-5,99 ani, 40 € /copii 6-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani.  Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos! (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

 

 • Cina traditionala & spectacol folcloric: 30 €/adult, 20€/copil 2-11,99ani

Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live, transfer

(tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

 

 • Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 40 €/adult, 25 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

 

 • Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 € /adult, 15 €/copil 2-11,99 ani

   Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, muzica live acordionist, transfer cu autocarul

               (tarife valabile pentru minim 25 de participanti)


24 alte produse in aceeasi categorie: