SEJUR LISABONA SI RIVIERA PORTUGHEZA

DUO SEJUR – LISABONA SI RIVIERA PORTUGHEZA

Transport avion TAP Portugal

7 zile

de la 465 Euro

Date de plecare: 23 Iunie, 14 Iulie, 28 Iulie 11 August, 25 August, 05 Septembrie

Transfer GRATUIT la aeroportul Otopeni din Constanta


More details

Ziua 1  Bucuresti – Lisabona

Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:00 pentru imbarcare pe zborul DIRECT al Companiei TAP PORTUGAL cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 05:00 cu zborul TP1345 si aterizare la Lisabona la ora locala 07:35. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Lisabona cu ghid local: cartierul Belem – un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, Manastirea Jeronimos – o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial Unesco. Vizita exterioara Turnul Belem (1515) si Monumentul Descoperirilor Maritime. Ne vom indrepta apoi catre orasul vechi, unde vom debarca din autocar si vom urca la Castelul St. George, trecand pe langa biserica Sf.Antonio si Catedrala. Colina pe care se afla ofera o panorama deosebita asupra orasului. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama – unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. Check-in la hotel. Dupa- amiaza timp liber la dispozitie pentru odihna si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Vip Suites do Marques 4* sau similar Lisabona.

Ziua 2  Lisabona – Obidos – Nazare – Batalha – Fatima

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional excursie de 1 zi Obidos-Batalha-Nazare-Fatima. Pe vremuri "Cadoul de Nunta" al regelui Dinis adresat reginei Isabel in ziua nuntii lor, orasul medieval Obidos, este fara indoiala una din cele mai interesante asezari fortificate din Portugalia. Este poate cea mai romantica asezare prin aspectul medieval bine conservat, strazile intortocheate, cu influente romantice, pietele si castelul masiv. Continuam vizita cu oraselul pescaresc Nazare, asezat pe malul oceanului, renumit pentru plajele lungi de nisip (considerate ca fiind printre cele mai bune din Portugalia) dar si datorita costumelor traditionale purtate de pescari. Femeile sunt traditional îmbracate in negru, poarta broboade traditionale si sorturi brodate peste cele sapte fuste de flane in culori diferite. Multe dintre ele se imbraca si astazi asa. Ne indreptam catre Batalha unde vizitam manastirea Batalha, una din mandriile nationale ale Portugaliei, una dintre cele mai bine pastrate si bine realizate structuri apartinatoare stilului gotic tarziu din Portugalia. Stilul acesteia pastreaza insa si multe elemente manueliene. Manastirea este impresionanta prin multimea de portaluri, creneluri, stocaturi, turnulete, spire si contraforti. Ultima oprire in aceasta zi este in Fatima oras faimos pentru o serie de viziuni religioase (aparitiile Fecioarei Maria) ce au avut loc aici, in anul 1917. Devenita un celebru loc de pelerinaj, in lumea romano-catolica, Biserica a ajuns sa fie cunoscuta in intreaga lume, ajungand in cele din urma sa fie considerata drept una din cele mai mari Manastiri Romano-Catolice din lume. Intoarcere in Lisabona. Cazare Hotel Vip Suites do Marques 4* sau similar Lisabona.

Ziua 3 Lisabona

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru explorarea Lisabonei. Seara, Optional Fado dinner: programul incepe la ora 19:30 la restaurantul “Casa de Linhares”. In timpul cinei veti asculta Fado – muzica traditionala portugheza. Comparat adesea cu muzica Gospel datorita liniei melodice puternice, Fado este cantat la lumina lumanarilor si acompaniat de sunetul mistic al chitarii portugheze. Versurile cantecelor Fado sunt de inima albastra si únele vorbesc despre dragoste pierduta sau pasiuni interzise, dar sunt deopotriva si vesele atunci cand vorbesc despre luptele cu tauri, un vin bun sau despre cei mai buni prieteni. Meniul cinei include: starter, fel principal, desert, ½ sticla vinul casei, apa minerala si. Cazare Hotel Vip Suites do Marques 4* sau similar Lisabona

Ziua 4   Lisabona – Sintra- Cabo da Roca - Carcavelos

Mic dejun. Excursie de o zi la Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze.  In Sintra vom vizita Palatul Pena (biletul de intrare este inclus) si vom avea timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Transfer catre Carcavelos. Cina si cazare Hotel Praia Mar 4* sau similar. 

Ziua 5 Carcavelos – Arabida|Sesimbra|Setubal

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau optional excursie de 1 zi la Arabida, Sesimbra, Setubal. Prima oprire va fi in Azeitao, un mic orasel faimos pentru vinul “Muscat”, unde vom vizita o crama locala si vom face o degustare de vin iar apoi vom vizita Azulejos – un centru de placi glazurate unde vom intra in tainele acestui mestesug. Continuam cu Sesimbra, un mic orasel pescaresc unde vom putea admira o minunata panorama din varful unui castel local si apoi ne vom bucura de putin timp liber in zona de plaja. Dupa amiaza, ne vom continua excursia de-a lungul muntilor Arabida si ne vom bucura de minunate privelisti asupra coastei portugheze. Sosire la Setubal si timp liber la dispozitie. Pe drumul de intoarcere la hotel vom strabate podul Vasco Da Gama, cu o lungime de 17 Km. Cazare si cina hotel Praia Mar 4* sau similar.

Ziua 6 Carcavelos

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi si vizitarea statiunii pe cont propriu. VA sugeram o plimbare pana in Cascais impreuna cu insotitorul de grup. Cazare si cina hotel Praia Mar 4* sau similar.

Ziua 7 Lisabona - Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru plaja pana la ora transferului catre aeroport. Transfer la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare pe zborul DIRECT TAP PORTUGAL TP722 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:45 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:45 a doua zi. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Tarife  pentru plecarile din Iunie si Septembrie:           

calculate pentru un grup de 20 platitori

465 Euro adult loc in camera dubla

440 Euro A 3-a persoana in dubla

365 Euro copil 0-9.99 ani in pat suplimentar in camera dubla

585 Euro adult loc in camera single 

Tarife  pentru plecarile din Iulie si August                   

calculate pentru un grup de 20 platitori

485 Euro adult loc in camera dubla

460 Euro A 3-a persoana in dubla

385 Euro copil 0-9.99 ani in pat suplimentar in camera dubla

605 Euro adult loc in camera single 

Servicii incluse:

Bilet de avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, zbor DIRECT Compania TAP Portugal

Cazare 6 nopti cu mic dejun bufet astfel :

3 nopti cazare in Lisabona la Hotel Vip Suites do Marques 4* sau similar

3 nopti cazare in Carcavelos la Hotel Praia Mar 4* sau similar

3 zile cu demipensiune pe perioada sederii in Carcavelos

Transferuri aeroport – hotel – aeroport

Excursie de 1 zi la Sintra cu vizitarea Palatului Pena si Vizita la Cabo da Roca

Tur de oras Lisabona

Transfer Lisabona-Carcavelos

Insotitor Roman de grup

Servicii neincluse:

taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor, in functie de evolutia pretului petrolului)

asigurarea medicala de calatorie

asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii

turistice)

excursiile optionale

bacsisul pentru soferii si ghizii locali

 

Excursii optionale:

(tarife valabile pentru minim 20 de participanti)

Obidos, Nazare, Fatima: 53 Euro/persoana, minim 20 platitori

Include: transport cu autocar local, ghid local, degustare de vin, vizitele din program

Seara Fado: 65 Euro/persoana, minim 20 platitori

Include: starter, felul principal, desert, ½ sticla vinul casei, apa minerala, cafea, insotitor de grup

Arabida, Sesimbra, Setubal: 43 Euro/persoana, minim 20 platitori

Include: transport cu autocar local, ghid local, degustare de vin

 Nota:

Camerele triple sunt duble cu pat suplimentar (ex. pat pliant, fotoliu-pat, etc.)

2 alte produse in aceeasi categorie: