Pefki Deluxe Residences

Pefkohori, Grecia Continentala
Pefkochori,63085 Chalkidiki,Greece
Pefki Deluxe Residence este o alegere excelentă pentru turiștii care vizitează statiunea Pefkohori, oferind un sejur ideal pentru familiile cu copii, dar si pentru cupluri.

Descriere:

Pefki Deluxe Residence este o alegere excelentă pentru turiștii care vizitează statiunea Pefkohori, oferind un sejur ideal pentru familiile cu copii, dar si pentru cupluri.


Localizare:

Pefki Deluxe Residences se află în Pefkohori, la 200 de metri de plaja Pefkohori și la 1,9 km de plaja Hanioti


Website:

https://www.pefkideluxeresidences.com/gallery


Facilitati hotel:

Aceasta unitate de cazare are 22 camere de tip studio si apartamente situate in jurul unei frumoase piscine exterioare. Din cele 13 studio-uri spatioase, 3 studio sunt cu terasa cu iesire directa la piscina. Acest complex beneficiaza si de 9 apartamente de lux cu dotari moderne si de ultima generatie. Turistii au la dispoziție o piscină în aer liber, se pot relaxa în grădină sau pot face drumeții și snorkelling.


Facilităţi camere:

Camerele de tip studio sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, chicineta (frigider, fierbator electric, plita electrica, aparat de cafea Nespresso), TV cu ecran plat, WiFi, seif, balcon mobilat, cu vedere la piscina.

Capacitatea maxima de cazare este de 3 persoane (2 adulti si un copil), fiind dotate cu un pat matrimonial si o canapea.

In camerele de tip Studio care au iesire directa la piscina NU se accepta cazarea cu copii, maxim 2 adulti!

Apartamentele  dispun de dormitor, bucatarie si spatiu de zi, bucatarie si balcon sau terasa mobilata, vedere la piscina. Apartamentul poate oferi cazare pentru maxim 4 persoane, avand pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in sufragerie. 
Un apartament situat pe 2 nivele, avand la parter pat matrimonial si 2 paturi de o persoana la etajul superior.


Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale;

» 7 nopţi cazare;

vezi mai multe

» Taxa de staţiune/turistică (se achită la recepție, la check in);

» Asigurarea medicală (aprox. 43 lei/persoană) sau asigurarea Travel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);

» Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;

» Alte taxe și cheltuieli personale.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din din Constanta catre Pefki Deluxe Residences, Halkidiki, Grecia